[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Oferta de curierat
PrioriCargo - Firma ta de curierat!
PRIORI CARGO - Transport de mare viteza.
 

Buna ziua,
Reprezint firma de curierat rapid Priori Cargo si va contactez in legatura cu oferta noastra personalizata de curierat. 
Ne ocupam cu livrarea plicurilor/coletelor in Bucuresti si ne mandrim cu faptul ca detinem cele mai mici preturi de pe piata de curierat din Romania.
Oferim reduceri de pana la 50% pentru eventualele colaborari, detalii mai jos.
 
Avantajele:
- preturi mici (7-13 RON) pentru livrari in aceeasi zi.
- rapiditate (comanda exclusiv, timp de livrare 1h-1h30)
- seriozitate.
- sprijin si pe perioada noptii (serviciile Priori Cargo sunt functionale 24h/24h, iar pretul per comanda in timpul noptii poate ajunge pana la 15 RON in cazul existentei mai multor  comenzi)
- diversitatea tipurilor de comenzi pentru adaptarea nevoilor clientilor.
- va vom pune la dispozitie vouchere Priori Cargo prin care pretul transportului devine si mai mic( conditiile se discuta )
- informare telefonica/e-mail despre starea comenzii.
 -optiuni de livrare a comenzii pentru a ne adapta la modul in care doriti dumneavoastra sa fie livrata comanda

Daca sunteti interesati de o oferta asteptam reply la acest email cu urmatoarele detalii : cate comenzi aveti ~ pe luna, de unde se face ridicarea, ce transportati mai des colete peste 1kg sau plicuri si ce tip comanda va intereseaza mai mult (lista cu comenzile disponibile le gasiti pe site-ul nostru. Putem ajunge sa livram chiar si la 7ron un plic/colet in aceeasi zi..
 

Despre noi:
PrioriCargo se axeaza pe serviciul de curierat express utilizand un mijloc de transport eficient si rapid.
PrioriCargo este o companie de curierat door-to-door destinata exclusiv transportului de plicuri si colete in municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, dar si in tara in maxim 12 ore
PrioriCargo este prima si actualmente singura companie de nisa pe piata romaneasca de curierat  rapid, fiind axata pe livrarea la destinatar a expedierilor in ziua preluarii acestora, indiferent de ora.
Suntem astfel, fara indoiala, cea mai rapida companie de curierat din Romania si singura care a dezvoltat serviciul de livrare non-stop!
 
 
Cu stima, 
Popescu Catalin
www.prioricargo.com
contact@prioricargo.com
prioricargo@gmail.com(adresa prin care se poate face oferta personalizata pentru dvs)
In conformitate cu legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat spam, deoarece:
- contine datele necesare de identificare;
- acceptarea de primire a ofertei nu va implica financiar;
- adresa d-voastra de e-mail a fost gasita fie pe un site public, fie intr-un ghid de afaceri, fie in adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor intalniri de afaceri;
- acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi si mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi. Pentru ca intelegem si apreciem dorinta dumneavoastra de intimitate, ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs, iar daca doriti sa nu mai primiti astfel de mesaje in viitor va rugam sa dati un reply cu subiectul: "REMOVE".. Va multumim pentru intelegere !Reply to: