[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Total X lockup with latest X11R7.1

I just realized that the version I'm running is not X11R7.1. Its X11R70
somewhere in december 2005 installed from debs from standard testing
upgraded with apt-get two days ago. I compiled the radeon driver from
X11R7.1 and the same lockup happened. So there must be something wrong
with the latest X itself on alpha. I do not want to compile the
whole X so just waiting someone to find a solution. ( if anyone today
uses alphas at all :)..
Until that I must use my boring x86 laptop :)

There must be other people therei with the same problems.. at least when
running testing :)


Falko Schmidt wrote:
> On Sun, Jun 04, 2006 at 01:27:29PM +0300, Joni B�cklund wrote:
>> The new X11R7.1 in testing is locking totally my alpha. Do not matter if
>> I use
>> radeon, ati or vga driver. Allways total hardlock.
> Yes, I'm experiencing the exactly same thing (see my post from last
> week). I'm currently running a self compiled version of 6.8.2 because
> even version 6.9 gets into an endless loop at about 70% of the startups.
>> The system is 600Mhz UP1100 and ATI Technologies Inc RV280 [Radeon 9200 PRO]
> I'm using 9250 and 7500, same effect.
>> I do not have other cards available at the time so the machine is not
>> usable at all..
>> Not nice at all as us is my main desktop  !!! :(
> Same here :)
> Falko

Joni Bäcklund, Tel +358400665775, FAX +35898042007
     Email: joni@connect.fi, oh2njr@sral.fi
  Amateur packet radio AX25: oh2njr@oh2rbj.fin.eu
 Some kind of Homepage: http://www.connect.fi/joni
" The Choice of a GNU generation:  SuSE Linux 10.1 "

Reply to: