[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#663161: marked as done (speakup-tools: setlocale isn't installed)

Your message dated Wed, 14 Mar 2012 01:52:53 +0100
with message-id <20120314005252.GA11674@type.famille.thibault.fr>
and subject line Re: speakup-tools: setlocale isn't installed
has caused the Debian Bug report #663161,
regarding speakup-tools: setlocale isn't installed
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact owner@bugs.debian.org

663161: http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=663161
Debian Bug Tracking System
Contact owner@bugs.debian.org with problems
--- Begin Message ---
Package: speakup-tools
Version: 3.1.6.dfsg.1-1
Severity: normal

Dear Maintainer,
*** Please consider answering these questions, where appropriate ***

   * What led up to the situation? I try to change the language of speakup.
   * What exactly did you do (or not do) that was effective (or
     ineffective)? I tried running set_locale script
   * What was the outcome of this action? "Command not found"
   * What outcome did you expect instead? The script execution

*** End of the template - remove these lines ***

-- System Information:
Debian Release: wheezy/sid
  APT prefers testing
  APT policy: (500, 'testing'), (1, 'experimental')
Architecture: i386 (i686)

Kernel: Linux 3.1.0-1-686-pae (SMP w/1 CPU core)
Locale: LANG=fr_FR.UTF-8, LC_CTYPE=fr_FR.UTF-8 (charmap=UTF-8)
Shell: /bin/sh linked to /bin/dash

speakup-tools depends on no packages.

speakup-tools recommends no packages.

Versions of packages speakup-tools suggests:
ii  espeakup    1:0.71-6
ii  speechd-up  0.5~20110719-1

-- no debconf information

--- End Message ---
--- Begin Message ---
This is fixed with the upload of the upstream snapshot in unstable.


--- End Message ---

Reply to: